Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

nailit.gr
e-senseit.gr

Τι είναι το Layering στην περιποίηση ;

H περίφημη Κορεάτικη ιεροτελεστία προσώπου έχει αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Οι Κορεάτισσες δεν εμπιστεύονται μόνο την ενυδατική τους κρέμα, αλλά θέλουν να πάρουν όλα τα πολύτιμα συστατικά που μπορεί να προσφέρει η κάθε κατηγορία προϊόντων.

Γι’ αυτόν τον λόγο προετοιμάζουν σωστά την επιδερμίδα τους για να τα δεχτεί, υιοθετώντας το layering, δηλαδή τις στρώσεις, συνδυάζοντας τη σύγχρονη κοσμετολογία με τα μυστικά ομορφιάς της κουλτούρας τους.

Ξεκινώντας από τα προϊόντα με την πιο λεπτόρευστη υφή στην πιο παχύρευστη , και από αυτά που έχουν ως βάση περισσότερο  νερό προς αυτά με το λιγότερο ,

δημιουργούμε το σωστό layering αποφεύγοντας έτσι να “μπουκώσουμε” την επιδερμίδα μας.

Σ’ αυτό το σημείο θα αναρωτιέσαι: Αφενός ποια είναι αυτή η μαγική ρουτίνα ομορφιάς, και αφετέρου πώς να μην αφιερώσεις πολύ χρόνο για αυτήν.

Τα βασικά βήματα συνήθως είναι 10!!!!

 1. Καθαρισμός με κάποιο έλαιο , τύπου balm για την πλήρη απομάκρυνση του make up
 2. Καθαρισμός με ένα σαπούνι με βάση το νερό, ώστε να καθαριστούν τα έλαια της επιδερμίδας
 3. Απολέπιση ,για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας
 4. Toner, για ενυδάτωση και εξισορρόπηση της επιδερμίδας.
 5. Booster/Essence ,για  προετοιμασία και ενίσχυση των επόμενων προϊόντων
 6. Serum , για στοχευμένη θεραπεία
 7. Μάσκα προσώπου , για ενυδάτωση και χαλάρωση
 8. Κρέμα ματιών , ενυδάτωση και αποφυγή μαύρων κύκλων και λεπτών γραμμών
 9. Ενυδατική κρέμα , για να σφραγιστούν όλες οι ουσίες
 10. Αντηλιακή , για προστασία από τον ήλιο.
Εμείς για να σου κάνουμε την ζωή πιο εύκολη σου προτείνουμε πως μπορείς να τα συμπτύξεις !
 • Το 1 μπορεί να παραληφθεί στην πρωινή  σου ρουτίνα.  Είναι απαραίτητο όμως για το βράδυ ιδίως για εσένα που φοράς make up. Σου προτείνουμε το καταπληκτικό balm της yadah!

Yadah Green Tea Pure Cleansing Balm 2Yadah Green Tea Pure Cleansing Balm 1

 • Το 2 και το 3 μπορούν να αντικατασταθούν με ένα απαλό καθαριστικό που περιέχει λεπτούς κόκκους για απολέπιση , όπως αυτό από την εταιρεία eesome ή το μοναδικό σφουγγαράκι konjac

Ees02                                                  Gegs

 • Το βήμα 4 καθώς και το 6 είναι απαραίτητα για να πάρει η επιδερμίδα σου τα συστατικά που χρειάζεται , οπότε τα εντάσσουμε στην περιποίηση μας πρωί και βράδυ.

Εδώ σου προτείνουμε το υπέροχο toner της yadah ή το toner από jumiso με γλυκολικό οξύ ,και τα serum από την επίσης κορεάτικη beauty of Joseon.

Image 1YES I Am Toner JUMISO1 E1636076698845Kbbj003 1Kbbj002 1

 

 

 

 

 

 • Η μάσκα προσώπου δεν είναι απαραίτητο να ενταχθεί στην καθημερινή μας ρουτίνα αλλα μην ξεχνάμε να κάνουμε 1-2 φορές την εβδομάδα.
 • Το βήμα 8 και η ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών είναι από αυτα που πρέπει να εντάξεται στην περιποίησή σας καθημερινά τόσο το  πρωί όσο  και το βράδυ.

Η red energy από yadah με την πλούσια υφή της θα ενυδατώσει και θα τονώσει την περιοχή κάτω από τα μάτια . Για την εξάλειψη των λεπτών γραμμών προτείνουμε την marine care με  πεπτίδια και εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων.

αρχείο λήψης FB IMG 1617997403505

 • Τέλος , για τους χειμερινούς μήνες χρησιμοποίησε μια ενυδατική με αντηλιακό δείκτη προστασίας . Σου προτείνουμε την πλούσια σε υφή κρέμα ημέρας τηε eesome 15 spf.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να αντικαταστήσεις την ενυδατική σου κρέμα με μια αντηλιακή. Μην την παραλείψεις όμως το βράδυ για να κλειδώσεις όλα τα παραπάνω στοιχεία στην επιδερμίδα σου.

W1200 50ef Unnamed                                           Image00028                                Jumisohaeagoodcream 720x 1