Τρόποι αποστολής

  • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ΕΛΤΑ COURIER
  • Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 49 € είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες εντός Αττικής, προς χερσαία και νησιωτική Ελλάδα και βάρος έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 3,5€ .
  • Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1,00 Ευρώ.
  • Η παράδοση εντός Ελλάδας γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας μέσω του αριθμού αποστολής (tracking number) από την διεύθυνση  www.elta-courier.gr

Πολιτική επιστροφών

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν στο κατάστημα και να το αλλάξει με ένα άλλο προϊόν που πωλείται από το κατάστημα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας εντός 14 ημερών από την αγορά του.  Επιστροφή προϊόντων γίνεται πάντα με χρέωση του αγοραστή και η παραλαβή τους από την εταιρεία θα πρέπει να γίνει εντός του χρονικού ορίου των 14 ημερών.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντων πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. 

Εξαίρεση αποτελεί μόνο η περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί λανθασμένα και με υπαιτιότητα της εταιρείας (λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π) όπου τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .